Hinnasto hoiva- ja kotipalvelut

Minimiveloitus hoivakäynneillä on ½ tuntia.


                                                               tunti               

Arki                                 7-17                40,00                

Arki                                17-21               45,00                

½ tunnin käynti              7-17               25,00

Lauantai ja sunnuntaikäynnit vain erillisen sopimuksen mukaan

Lauantai                         7-17                50,00                         

Sunnuntai/pyhä           7-21                 60,00              


Kartoituskäynti

Ensimmäinen palvelujentarvetta kartoittavan käynti on ilmainen. Tällöin voimme yhdessä suunnitella Teidän tarpeisiinne sopivaa palvelukokonaisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tavataan!


Matkakustannuksia veloitan Pihkainmäki - Kuopio tai Pihkainmäki - Karttula reitiltä poikkeavista matkoista sekä asiakkaan asiointikäynneistä 0,53 e/km. Mahdollisista parkkeerausmaksuista sovitaan palvelusopimuksen teon yhteydessä.

Palvelun voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai sähköisesti lähetettynä laskuna ilman lisäkuluja. Postin kautta lähetettyihin laskuihin lisätään 5,00 euron laskutuslisä.

Varatusta palvelusta ei veloiteta, mikäli se perutaan edelliseen päivään klo 16.00 mennessä. Muutoin veloitus on 50 % hinnaston hinnasta. Poikkeuksena esim. äkillinen sairastuminen.Kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä arvonlisäverollisesta kotitalous- ja siivoustyöstä.  Myös osa hoiva- ja hoitotyöstä voi oikeuttaa kotitalousvähennykseen! Tarkasta oikeutesi tähän verohallinnon sivuilta.


https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/81186/kotitalousv%C3%A4hennys-tavanomaisesta-kotitalous--hoiva--ja-hoitoty%C3%B6st%C3%A4/Hinnasto jalkojenhoito kotikäyntinä


Jalkojenhoito kotikäyntinä yksittäisen asiakkaan luona

Kuopion keskustan alueella - Karttulan taajaman alueella                  

Jalkahoito 1 (perushoito n. 60 min.)                                                                                   65,00

Jalkahoito 2 (paljon kovettumia tai paksuja kynsiä (n. 90 min.)                                                    75,00

Perusreitiltä Pihkainmäki-Kuopio tai Pihkainmäki-Karttula poikkeavista matkoista veloitetaan 0,53e /km


Jalkojenhoito hoivakodissa tai asumispalveluyksikössä, kun samasta paikasta useampia asiakkaita

Jalkahoito asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti                              45,00 - 55,00                                        (jalkahoidon hintaa vaikuttavat hoidon haastavuus ja hoitoon käytetty aika) 


Jalkahoidon voi maksaa käteisellä, pankkikortilla tai sähköisesti lähetetyllä laskulla ilman lisäkustannuksia. Postin kautta lähetettyyn laskuun lisätään 5,00 euron laskutuslisä.